El Tercer lloc, la teva perruqueria i centre d'estètica al Prat de Llobregat

Cargando
“En la vida passem temps en diverses parts d'aquesta, hi ha dues que són les més importants, la teva llar i el teu treball, deixa'ns ser el tercer lloc de la teva vida.”
El tercer lloc és el teu espai on t'ajudarem a trobar la teva millor imatge, el teu millor benestar, i on nostra major il·lusió és escoltar-te, veuen i viu amb nosaltres noves sensacions de la teva vida.
 
ELS QUI SOM?

Ara començo aquest nou repte personal, el tercer lloc, espai dirigit a persones que somien, com jo, a estar felices amb si mateix, buscant la imatge de benestar i salut que tots volem.

La meva experiència es basa en més de 20 anys dedicats amb il·lusió i tenacitat a aquest gran ofici, ESTILISTA.

Si en majúscules, ja que per a mi és el meu ofici, ofici triat amb la llibertat d'exercir-ho des de l'honestedat i cor de fer-ho el millor que es, cada dia aprenent de cadascun de vosaltres i vosaltres.

Per aquest motiu començo la meva nova etapa, el tercer lloc, espai que m'agradaria formés part de la teva vida:

· 1º la teva casa
· 2º el teu treball
· 3º el tercer lloc

Des d'aquí t'espero, recolzat pel meu gran equip, ple de ganes de fer-ho bé, i amb l'única il·lusió, que la teva, el nostre client, trobis en aquest tercer lloc, el millor per a tu.
 
Més informacióTancar informació
 

Perruqueria

Cargando
Peluquería

Centre estètic

Rejuvenecimiento Acne Maquillatge Depilació Sobrepès Massatges Reflexologia Anticelulitis Manicura Pedicura Depilació masc. Dietista I molt més!
Peluquería

Perruqueria per a ELLA

· Tallar, rentar i assecar · Canvi total d'imatge · Coloració, reflexos i metxes · Modelats i permanent · Allisat i allisat definitiu · Recollits · Tractaments capil·lars · Extensions i postissos
Peluquería

Perruqueria per a ELL

· Cort i rentat · Coloració · Reflexos · Modelats · Allisat · Amb aigua descalcificada
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat