El Tercer lloc, la teva perruqueria i centre d'estètica al Prat de Llobregat

Cargando
“En la vida passem temps en diverses parts d'aquesta, hi ha dues que són les més importants, la teva llar i el teu treball, deixa'ns ser el tercer lloc de la teva vida.”
El tercer lloc és el teu espai on t'ajudarem a trobar la teva millor imatge, el teu millor benestar, i on nostra major il·lusió és escoltar-te, veuen i viu amb nosaltres noves sensacions de la teva vida.
 
ELS QUI SOM?

Ara començo aquest nou repte personal, el tercer lloc, espai dirigit a persones que somien, com jo, a estar felices amb si mateix, buscant la imatge de benestar i salut que tots volem.

La meva experiència es basa en més de 20 anys dedicats amb il·lusió i tenacitat a aquest gran ofici, ESTILISTA.

Si en majúscules, ja que per a mi és el meu ofici, ofici triat amb la llibertat d'exercir-ho des de l'honestedat i cor de fer-ho el millor que es, cada dia aprenent de cadascun de vosaltres i vosaltres.

Per aquest motiu començo la meva nova etapa, el tercer lloc, espai que m'agradaria formés part de la teva vida:

· 1º la teva casa
· 2º el teu treball
· 3º el tercer lloc

Des d'aquí t'espero, recolzat pel meu gran equip, ple de ganes de fer-ho bé, i amb l'única il·lusió, que la teva, el nostre client, trobis en aquest tercer lloc, el millor per a tu.
 
Més informacióTancar informació
 

Perruqueria

Cargando
Peluquería

Perruqueria per a ELL/ELLA

Treballem amb les millors marques per donar el millor servei als nostres clients
Peluquería

Novetats

VIEW és el nou sistema de color semipermanente de Davines amb pH àcid formulat amb ingredients d'origen natural del 88% al 93% i ingredients biodegradables del 95% al 99%
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat